May 24, 2011

Smarte Moj


"Smarte moj" nga Skender Myrtezai dhe Haxhi Myrtezai.

Fshati Smartë, (greqisht: Smértos), është fshat në Qarkun e Çamërisë dhe gjendet 10 kilometra nga Filati.

No comments:

Post a Comment