September 10, 2011

Krenar

Ndjehem shumë krenar që jam nga Shqipëria
Linda shqiptar,

kam gjuhën e traditat e mia
Na nënshtruan por s'na zhdukën

sa e sa perandorira

Malësia, Molla Kuqe, Ilirida e Çamëria
Gjithë Jemi Nje,

Jo nuk shitet kombësia, nuk vdes shqiptaria
Kemi qenë, jemi dhe do të jemi

e tëra Iliria.....

No comments:

Post a Comment