June 21, 2011

Commemoration Events in Michigan and Chicago

Te nderuar Bashkeatdhetare:

Ju njoftojme se Organizata Shqiptaro-Amerikane Cameria me dege ne Illinois dhe Michigan, zhvillojne perkujtimoren e Genocidit grek ndaj popullsise shqiptare te Camerise diten e Diele paradite ne adresat e meposhtme. Ju ftojme ne keto tubime te bashkesise sone per ceshtjen e pazgjidhur te kombit shqiptar. Prania juaj do te na nderoje. Ju faleminderit.

Me respekte,

Kryesia

Ora 11.30 Paradite
Qendra Shqiptare
5825 St. Charles Road
Berkeley, IL 60103

Ora 1 Pasdite
Xhamia Shqiptare Micigan
19775 Harper Avenue
Harper Woods, MI 48225

--
Albanian American Organization Chameria

No comments:

Post a Comment